UIJUI

Yritys

 

Yritys

UIJUI Oy on suomalainen yksityisomisteinen pienyritys, jonka missio on luoda kestävää kansainvälistä kasvua kotimaisen luovan osaamisen voimin. Vuonna 2006 aloittanut suunnittelijavetoinen yritys on siirtynyt vaiheittain teolliseen valmistukseen.

"Suunnittelijavetoisessa yrityksessä luova ajattelu ei rajoitu muotoiluun, vaan se on koko yrityskulttuuriin sisäänrakennettu voimavara. Meillä on työkalut, joilla kompleksiset haasteet ratkaistaan yksinkertaisesti.”

Vuosina 2011-2017 UIJUI on keskittynyt tuotanto- ja logistiikkaketjun kehittämiseen Euroopan unionin alueella. Perusteellisen prototyyppi- ja testausvaiheen jälkeen yritys julkaisi vuonna 2018 ensimmäisen sarjavalmisteisen tuotteensa Lepotuoli C40:n.

Lepotuoli C40 on ensimmäinen uuden strategiamme mukainen tuote. Suoraviivainen tuotantoprosessi ja skaalautuvuus perustuvat yksinkertaiseen muotoiluun."

UIJUI Oy:n tavoitteena on kasvattaa myyntiä Suomessa ja rakentaa samalla kansainvälistä verkostoa. Yrityksen koko tuoteperhe saavuttaa tuotantovalmiuden vuosien 2018-2019 aikana.

"Meillä on vahvat juuret. Ennakkoluuloton muotoilu ja suomalainen identiteetti ovat kilpailuetu. Se auttaa meitä erottumaan kilpailijoista globaalisti."

-Aaro Martikainen, perustaja